KURUMSAL

Slide background

SİNTA SERVO

Sinta Servo, uzman yöneticiler ve uzman ekibi ile elektronik sektöründe  müşterilerine sunduğu dürüst, kaliteli çözümlerle ve bakış acısıyla  sektöründe önemli bir yer sahibidir. Herhangi bir marka ayrımı olmadan garantili olarak Elektronik Kart tamiri, AC Sürücü tamiri, DC Sürücü tamiri, Servo Sürücü tamiri, Servo Motor tamiri, Dokunmatik Panel tamiri, Endüstriyel Pc Tamiri ve PLC modül tamir işlemleri yapmaktadır.

alt

ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR, OTOMASYON

İstanbul’da; sektörün en büyük kuruluşlarına çözüm ortaklığı yapmaktayiz. Üretimin ve ticaretin gelişmesine ve  değişen ihtiyaçlara, deneyimli ve dinamik kadrosu ile hizmet vermekteyiz. Mümkün olduğunca en hızlı bir şekilde çözüm ortağı olduğu kuruluşların sektörlerinde rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlamak için uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Bilgi teknolojisi sistemlerinde, sektörde farklılıklar yaratarak çözüm ortağı olduğu kuruluşlara desteği ve uzman ekibiyle sektöründe çok önemli bir yer edinmiştir. 

Firmamızın amacı güvenli bir iş ortağı olarak müşterilerimize hizmet verebilmektir. Müşterilerimizin karşılaştığı sorunları kolayca çözümleyerek, sizlerin güvenini kazanıp, uzun süreli bir iş ortaklığı kurmak istiyoruz. Yeni ve ikinci el endüstriyel otomasyon ürünlerimizi, müşterilerimizin işletme ihtiyaçlarına uygun olacak biçimde, en ekonomik, en hızlı ve en kaliteli bir şekilde sunmak için çalışıyoruz. Yılların getirdiği iş tecrübemiz ve geniş ürün ve hizmet yelpazemizi siz müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için kullanıyoruz. 

Tamir, Bakım, Satış